Beyoncé aanwezig in Italië voor bruiloft Kourtney Kardashian | RTL Boulevard

2022-06-18 20:52:23 By : Mr. King yang

Beyoncé (40) is in de Italiaanse plaats Portofino gespot voor de bruiloft van Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46). Volgens het Britse tijdschrift 'Hello!' is de zangeres zaterdag aangekomen en verblijft ze in hetzelfde hotel als de andere gasten.

De familie Kardashian kent Beyoncé al jaren. Kims ex-man Kanye West werkte vaak samen met Jay-Z, de echtgenoot van de zangeres. Al hadden de rappers door de jaren heen ook geregeld ruzie. Zo zouden Jay-Z en Beyoncé om die reden in 2014 niet naar Frankrijk zijn gekomen voor de bruiloft van Kim en Kanye.

De bruiloft van de realityster en de blink-182-drummer zou zondag plaatsvinden in een kasteel. Eerder deze week trouwden Kourtney en Travis al voor de wet in Amerika. Ook hadden ze een officieuze trouwceremonie in Las Vegas.

Ook Kourtney's zus Kim Kardashian is gelukkig in een nieuwe relatie. Onlangs verscheen Kim samen met haar nieuwe liefje op de rode loper. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!